Ik heb lang getwijfeld of ik hier over wilde schrijven. Zoals jullie gemerkt hebben ben ik inmiddels best enthousiast over Scentsy.

Een veel gestelde vraag die ik de afgelopen week heb gekregen is of ik nu “gestopt” ben met de oliën. Het antwoord daarop is ja en nee. 

Ja, want ik ben gestopt als Brand Partner oftewel als zakelijke bij Young Living.
Nee, want ik gebruik nog steeds oliën, zowel prive als in mijn werk en ik kan gewoon bestellingen plaatsen.

Ook deel ik op de fb groep nog steeds informatie en vind ik dit heel leuk om te doen. Ook begeleid ik jou nog als jij mij bij een Starterkit hebt gekocht of wilt kopen.

Waarom ik dan ben gestopt? Dat heeft meerdere redenen. O.a. omdat ik meer wil informeren over wat geur voor jou kan betekenen met ook andere producten. Ik wil graag producten uit kunnen testen en er over kunnen praten. Als ik aan Young Living verbonden zit voelt dit voor mij niet goed.

Het klopt dat Scentsy ook essentiele olien in hun assortiment heeft. Deze zijn ook van hele goede kwaliteit, maar mogen alleen niet ingenomen worden. Scentsy heeft er voor gekozen om de licentie die je nodig hebt voor het innemen van essentiele olien niet af te nemen. Dit is o.a. 1 van de redenen van het prijsverschil.

 

 

 

Mocht je n.a.v. dit blogbericht nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.