Afgelopen week heb ik een grote stap gezet…een stap die ik heel eng en tegelijkertijd ook erg leuk vind. Een stap die past bij mijn bedrijf en de boodschap die ik wil brengen. Een stap die gezonde en slechte spanning geeft. Een stap die bij mij past, maar die ook betekend dat er verandering komt. Iets wat ik altijd spannend vind. Een stap die laat zien hoe ik de afgelopen jaren gegroeid ben in o.a. zelfvertrouwen en angsten heb overwonnen. Een stap waarvan ik in mijn hart voel dat deze goed is. Al dringt het vandaag geloof ik pas echt tot mij door dat ik hem gezet heb.

Een stap die ik gezet heb door een situatie “wanneer een deur sluit gaat een andere open”. De situatie waar dit uit voort kwam was voor mij het duwtje in de rug wat ik nodig had.

 

 

Gisteravond las ik op Instagram bij  Maangodinnen dat er dit weekend een nieuwe maan is. Het blijft mij verbazen hoe vaak de omschrijving die gegeven wordt past bij een situatie in mijn leven. Deze is echter wel heel passend.

Diep van binnen heb ik het volste vertrouwen dat het ook allemaal goed komt, maar dat wil niet zeggen dat mijn hoofd het spannend blijft vinden. Als overdenker heb ik dan ook al allerlei rampscenario’s bedacht en heb ik slapeloze nachten. Terwijl ik al voldoende steun heb gekregen van mensen in mijn directe opgeving.

Welke stap ik precies genomen heb, kan ik nog niet delen gezien de situatie waar deze uit voort kwam en ik nog niet weet hoe deze verder gaat lopen.

Wat ik wel weet is dat 2023 blijkbaar het jaar is, waarin ik de puntjes op de i mag zetten voor mijn bedrijf/praktijk. Dat ik na jaren zoeken, ontdekken steeds beter weet welke “boodschap” ik wil brengen. Hoe precies….dat is nog wel een zoektocht.

Het heeft ieder geval wel te maken met welke invloed geur heeft en zorgen voor jezelf.

My story continues……