Hoi, ik ben Sylvia

42 jaar oud, moeder van een zoon en dochter, werkzaam in de kinderopvang en als massagetherapeut. 
Ik woon in Wanroij, maar mijn praktijk is in Vianen (NB).

In 2017 stond ik met mijn toenmalige knutselbedrijf op een beurs en ontmoette ik 2 dames met bijzondere flesjes. Ik had namelijk nog nooit gehoord van het gebruik van essentiële oliën.

Ik maakte een afspraak voor een informatiegesprek en besloot toen onder het mom van “baat het niet, dan schaadt het niet” een starterskit te kopen.

De starterkit is niet alleen het begin geweest voor een stukje bewustzijn in mijn levensstijl, maar het is voor mij ook het begin geweest van een mooie persoonlijke reis.

Omdat ik graag meer wilde leren over de oliën, begon ik aan de opleiding Aromatherapie. Tijdens deze opleiding leerde ik de oliën te gebruiken tijdens een massage. Het masseren beviel mij zo goed, dat ik vervolgens mijn diploma intuïtief masseur heb gehaald en diverse workshops heb gevolgd. Door het ontvangen van massages kwam ik weer in contact met mijn lichaam. Iets wat ik al jaren kwijt was. Mijn persoonlijke reis was begonnen.
Omdat ik graag verder wilde in het geven van massages stopte ik met mijn knutselbedrijf en ging verder met mijn massagepraktijk.

In mijn praktijk werk ik op verschillende manieren met de oliën en geef ik diverse massages.
Zo geef ik de Raindrop Technique Massage, ontspanningsmassage, voetmassage, neem ik Itovi scans af en ben ik gediplomeerd Aroma Freedom Technique practitioner. Deze laatste heeft mij persoonlijk heel veel geholpen in het verwerken van oud verdriet en beperkende overtuigingen die ik over mijzelf had.
Door deze therapievorm heb ik pas echt ontdekt wat geur met je doet.

Meer info over de behandelingen

 

 

Door het gebruik van de oliën en massages heb ik op een andere manier leren kijken naar mijzelf. Ik heb wel eens hulp gezocht voor al mijn klachten bij een psycholoog, maar daar kreeg ik enkel te horen “Je weet zo goed wat het probleem is”. Maar hier was ik niet mee geholpen, want de bijbehorende lichamelijke en psychische  klachten bleef ik houden.
Ik heb geleerd hoezeer lichaam en geest eigenlijk met elkaar in verbinding staan.

Mijn persoonlijke visie is dat de holistische wereld en medische wereld veel meer samen kunnen/moeten werken i.p.v. elkaar tegenwerken.
Gelukkig zie je dit ook al meer gebeuren.

In juni (2021) heb ik besloten om weer voor de zakelijke kant van Young Living te kiezen. Twee jaar geleden was ik hier door persoonlijke omstandigheden mee gestopt. De oliën en overige producten betekenen echter zoveel voor mij en mijn gezin dat ik dit graag wil delen.

Ik kan er dan ook uren over doorgaan.

Wil je graag meer weten over ​essentiële oliën of een behandeling neem dan gerust contact met mij op.

Wanneer je besluit een starterkit bij mij te bestellen, dan sta je er niet alleen voor.
Ik begeleid jou in het gebruik van de oliën en ik ben er om al jouw vragen te beantwoorden.

Essentiële oliën zijn zoveel meer dan enkel een lekker geurtje en een massage is meer dan enkel ontspanning.

Je kunt mij volgen op Instagram: sylvia_batenburg of lid worden van mijn Facebookgroep: Natuurlijk voor jou

 

 

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

8 + 14 =