Hoi, ik ben Sylvia

43 jaar oud, moeder van een zoon en dochter, woonachtig in Nijmegen, werkzaam in de kinderopvang en mijn praktijk waar ik mij bezig hou met geurtherapie, coaching en begeleiding maar ook gelpolish (deze laatste is een beetje apart, maar hier vertel ik verderop meer over.)

Laat ik beginnen over hoe mijn praktijk is ontstaan.

In november 2017 maakte ik voor het eerst kennis met essentiele oliën. Onder het mom van “baat het niet, dan schaadt het niet” besloot ik een starterskit van Young Living te kopen waarin diverse oliën zaten.

 

Ik wilde graag meer leren over de oliën waardoor ik begon met een opleiding Aromatherapie. Tijdens deze opleiding leerde ik hoe je de oliën kunt gebruiken tijdens een massage. Het geven van een massage en de effecten hiervan op het lichaam vond ik zo bijzonder dat ik besloot mijn diploma voor intuïtief masseur te halen. In mei 2018 begon ik mijn praktijk.

Tijdens de massageopleiding leerde ik de betekenis van contact hebben met je lichaam.  Iets wat ik zelf al jaren niet meer had.
Om meer te leren begrijpen over de connectie tussen lichaam en geest heb ik de  afgelopen jaren nog diverse massage technieken geleerd, Reiki 1 behaald en de opleiding tot Lichaamsgericht coach afgerond.

Door het gebruik van de oliën leerde ik ook wat voor invloed geur op ons lichaam en geest heeft. Omdat dit mooi aansloot bij de massagebehandelingen en om hierover meer te leren heb ik de opleiding tot Aroma Freedom Practioner gevolgd.

 

Gedurende mijn opleiding tot Aroma Freedom Practioner heb ik pas echt ervaren en geleerd wat voor invloed geur kan hebben, terwijl bij masseren de nadruk meer bij de ondersteuning voor het lichaam ligt.

Ik gebruik deze techniek dan ook tijdens het coachings traject. Gedurende een Aroma Freedom Technique sessie, afgekort AFT, wordt een negatieve gedachte of emotie namelijk omgezet naar een positieve gedachte of emotie wat weer groei bevordert.

AFT heeft mij persoonlijk heel veel geholpen in het verwerken van oud verdriet en beperkende overtuigingen die ik over mijzelf had.  Ik leerde dat zorgen voor mijzelf niet egoistisch is en dat ik ook grenzen mag aangeven. Iets wat ik van veel mensen hoor dat zij dit moeilijk vinden, waardoor patronen kunnen ontstaan en moeilijk te doorbreken zijn.

Door persoonlijke omstandigheden ben ik sinds mei 2022 wel gestopt met masseren. (Op een hand- of voetmassage na.)

 

 

​Op Facebook heb ik een educatieve groep waar ik tips deel over de invloed van geur,  geurproducten zoals Scentsy  essentiële oliën,  recepten over o.a. voeding, ontspanningsoefeningen enzo.

Vind je het leuk om deze groep te volgen, klik dan op de link: Build your dream

Op What’s app heb ik samen met een collega een Challenge groep over het gebruik van essentiële oliën

Op Instagram kun jij mij vinden onder: sylvia_batenburg

In mijn webshop vind je producten die jij kunt gebruiken voor geur ondersteuning bij jou thuis en het zorgen voor jezelf. De webshop wordt de komende weken nog verder aangevuld.

 

 

Als laatste nog een korte uitleg over de gelpolish. Ik ben graag bezig met nagels mooi maken d.m.v. gelpolish en nailart.  Hier heb ik dan ook diverse certificaten in behaald bij Florence. Na mijn verhuizing naar Nijmegen ben ik hier weer mee gestart en inmiddels als weer mooie ontwerpen mogen maken.

* Wil je meer weten over de iTovi scan of AFT?
Klik dan op onderstaande link:
iTovi scan
Aroma Freedom Technique

​​

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

Vraag maar raak!

12 + 9 =

Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/ Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/