Ik heb het gedaan….
Na weken iemand volgen op Insta, nadenken, filmpjes kijken op Youtube en info lezen heb ik het vorige week een beslissing gemaakt…..ik heb een bestelling geplaatst bij Scentsy om hun wax product uit te proberen.
Ik hoor jullie denken…wax is toch slecht? Ja, wel wanneer de wax verbrand.
De wax van Scentsy wordt elektrisch tot lichaamstemperatuur verwarmd en is veilig voor huisdieren en kinderen.
Ik heb gekozen voor een tafelmodel in de vorm van een pompoen, omdat de herfst eraan komt. Er zijn diverse leuke modellen verkrijgbaar!! Ook Harry Potter en Disney thema’s.
Ik heb er 1 wax blokje ingedaan en de rest in de koelkast gelegd, vanwege de temperatuur gisteren. (op een koele donkere plek bewaren in b.v. een kast is ook goed.)
Scentsy zelf had hier trouwens ook heel goed over nagedacht, want de wax kwam geleverd in een speciale zak met een koelelement.

Ik geef eerlijk toen ik de wax aanzette vond ik het wel spannend. Vroeger heb ik genoeg wax melts bij de Intratuin gekocht en daar kreeg ik na een uur altijd hoofdpijn van.  (Deze moesten trouwens verbrand worden.) Toch bleef ik ze gebruiken, omdat de geur lekker was. Maar ja, toen wist ik ook niet wat ik tegenwoordig wel weet smile

Nu had ik nergens last van en dochterlief ook niet. Ze heeft hem zelfs  al weer aangezet, terwijl ik dit bericht maak en is aan het zoeken naar meer geurtjes.

 

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn na het lezen van mijn blog…klik dan op de knop Scentsy.
Heb je vragen, wil je wax proberen of misschien wil je wel een bestelling plaatsen klik dan op de knop Contact. Ik heb een party aangemaakt, want ik ben erg enthousiast en ik ga nog een bestelling plaatsen.

Veelgestelde vraag: Ja, ik gebruik ook nog olien. Maar zoals ik gisteren al schreef wil ik de wereld van geur verder ontdekken en welke producten er allemaal zijn.