Mijn favoriete producten

Fit Piggy

 Fit Piggy is een heerlijke snack vol eiwitten en vezels en goed qua macro’s en calorieën.Verantwoord genieten van iets lekkers na b.v. het sporten of intensieve activiteit. Ze zijn ook heerlijk als ontbijt of lunch.

In het begin moest ik even wennen aan de structuur, maar inmiddels vind ik ze heerlijk!!!! Vooral de Monkey bar is een van mijn favoriete.

Meer weten? Klik dan op de link ->

Scentsy

Creëer met de waxbars en warmers van Scentsy een heerlijke ontspannen sfeer in jouw huis. 

De wax van Scentsy wordt verwarmd en niet verbrand zoals bij de meeste wax melts. De verwarmer waar de wax in smelt wordt niet warmer dan 40C graden. Dus je kunt jezelf niet verbranden. De wax is ook niet schadelijk voor kinderen of huisdieren.

Wil jij graag meer informatie over Scentsy? Stuur mij dan een mail via info@sylviabatenburg.nl of klik op het contactformulier.

 

Magnesium

Magnesium 1 van de belangrijkste mineralen in ons lichaam

Je kunt Magnesium producten via mijn webshop bestellen

Natural Upgrade

De verzorgings producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. ‘Energy boosted’ noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging en verbinding. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt. 
(Bron: website Natural Upgrade)

Je kunt Natural Upgrade producten via mijn webshop bestellen of via de site van Natural Upgrade (ik zou het leuk vinden als je dan vermeld dat je via mij besteld)

Essentiele olien

De kracht van de natuur in een flesje. Dat is wat een essential oil van Young Living in feite is. De schatten van de natuur worden al eeuwenlang gebruikt door de mensheid. Niks nieuws eigenlijk. Maar Young Living maakt het je gemakkelijk door al dat moois heel geconcentreerd in een handig flesje te stoppen. En alleen het beste van het beste. Puur natuur, dus zonder synthetische toevoegingen. Deze olie gebruik ik tijdens de Aroma Freedom Sessie, Aroma Reset en Itovi scan.

Je kunt de producten van Young Living direct via hun bestellen door een account aan te maken of via mij door een bestelling te plaatsen.

Geef jouw bestelling door via info@sylviabatenburg.nl