“When you’re standing at a crossroad, there’s a choice you gotta make” een favoriete zin van mij uit een liedje van Carrie Underwood. Eentje die voor mij al veel heeft betekend de afgelopen jaren.

Ook pas nog…. via mijn werkgever heb ik een coachingstraject gevolgd en ik heb echt de liefste coach getroffen. Iemand die mij begreep en mij uitdaagde om te kijken naar mijn wensen. Niet alleen in de kinderopvang, maar ook in mijn praktijk.

 

Wat vind ik het leukste om te doen? Mijn antwoord:  jong & oud ondersteunen d.m.v. (lichaamsgericht) coaching, het geven van informatie over diverse onderwerpen (geur, voeding en ontspanning) via workshops, social media enzo. Het hebben van een webshop met diverse producten voor geurbeleving en producten die jou ondersteuen in het zorgen voor jezelf en/of jouw gezin, familie enzo.

De komende maanden ga ik hier dan ook mee aan de slag. De website gaat veranderen en wordt de komende weken meer gevuld.

Heb je een vraag app, mail of bel mij dan gerust ­čÖé