Ik heb al een beetje verteld in een vorig blogbericht hoe ik Scentsy ontdekt heb.
Maar wat mij uiteindelijk over de streep trok was de aanbieding die ze deze maand hebben. Ik kon het niet weerstaan 🙈

Voor € 50,00 kreeg ik:
– 
de Fall Fairytale mini warmer
– 3 waxbars
(Deze kunnen variëren per pakket. Ik kreeg:
Cozy Cardigan, Velvet Moon & Winterberry Apple Tea)
– Dahlia Darling geurbloem: Cozy Cardigan
– Nieuwe herfst/winter overgang tester set en nog 50 andere geuren (deze kun je ook gewoon gebruiken als je geen consulent wilt blijven)
– 5 herfst/winter 2023 catalogussen
– Kunst van geuren kit waarbij je leert hoe geuren samengesteld worden en wat noten in geur zijn (ik ben deze training momenteel aan het volgen. Alles wat over geur gaat vind ik leuk.)

Ik vond het ieder geval een mooie gelegenheid om de producten van Scentsy uit te proberen. Hoe dit avontuur verder gaat verlopen…geen idee.
Ik vind de wax in ieder geval heel fijn. Ook de trainingen die aangeboden worden zijn heel duidelijk. De uitleg van de filmpjes is in het Engels, maar je kunt er Nederlandse ondertiteling bij aanzetten. Je werkomgeving is erg duidelijk en er zitten geen verdere maandelijkse verplichtingen aan vast. Je krijgt ook je eigen website. De eerste 3 maanden zijn gratis en daarna betaal je maandelijks een bedrag. Het is echter niet verplicht om een eigen website te hebben. Je kunt hem dan ook ieder moment stop zetten.

Denk je na het lezen van dit verhaal “Ik wil ook gebruik maken van de aanbieding!” klik dan op deze link:
Join my team
Om aan te melden moet je een stukje naar beneden scrollen en bijna helemaal onderaan vind je een plaatje met mijn naam erboven.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met mij op via 📞06-15486617 of vul het contactformulier in.