Behandelingen

iTovi scan

Met de iTovi meet je de frequenties van je lichaam om te kijken op welk gebied, emotioneel en/of lichamelijk, jij ondersteuning kunt gebruiken*.
Voordat de scan plaats vind kun je kiezen uit het aantal (3,5 of 7) essentiele oliën die jij in jouw scanrapport krijgt.
Na de scan doe ik met jou een kinesiologische test waaruit een protocol ontstaat voor het gebruik van de oliën die uit de scan kwamen.
Het verslag hiervan ontvang je via de mail. Afhankelijk van hoe lang het protocol duurt neem ik tussendoor ook nog contact met jou op. Het is mogelijk om de benodigde oliën en aantal druppels gelijk aan te schaffen.

* De uitslag is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans er is in het lichaam.

Meer weten over kinesiologische test? Klik dan op deze link.

Heb jij een Starter set van Young Living? Geef dit dan aan bij het maken van jouw afspraak. Jij kan dan ook getest worden op enkel de oliën in de Starter set.

 

 

30-45 minuten € 25,00

Aroma Freedom Technique
(mindset coaching)

Aroma Freedom Technique oftewel AFT is een methode om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen te herkennen en los te laten die een persoon blokkeren om hun dromen en doelen te realiseren. Door het verwerken en los laten van negatieve herinneringen, gedachten en gevoelens wordt de negatieve energie omgezet naar positieve energie. Zo komt er weer ruimte voor nieuwe inzichten en een positievere instelling.

Tijdens een AFT sessie proberen we  laagje voor laagje de blokkade af te breken die jou belemmeren jouw doel te halen.
Geur heeft veel invloed heeft op onze herinneringen en emoties. Hoe dit precies werkt leg ik jou uit tijdens een sessie.

Ik ben gecertificeerd Aroma Freedom Technique Practioner.

120 minuten € 60,00

Aroma Reset

De Aroma Reset is een korte techniek die jij toepast in het nu wanneer je b.v. stress, frustratie, angst of een dergelijke negatieve emotie ervaart. Door het ruiken aan een combinatie van 3 oliën en het doorlopen van een aantal stappen ontspant je brein en verzwakt de hevige emotie.
Je kunt vervolgens verder met je dag met meer focus en vertrouwen.

Wil jij deze techniek graag leren of meer informatie? Stuur mij dan een mail via info@sylviabatenburg.nl of klik op het contactformulier.

Ik ben gecertificeerd Aroma Freedom Technique Practioner.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze techniek

Stoelbehandeling Reiki

Reiki is een oeroude en effectieve behandelmethode ontwikkeld door Mikao Usui. Door diverse handposities wordt de universele levensenergie doorgegeven. Deze energie heeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s en ondersteunt bij het doorbreken van blokkades in het lichaam.

30 minuten € 25,00