Terwijl ik dit schrijf is het zondagavond en is het weekend bijna weer voorbij.

Mijn weekend begon vrijdagmiddag met heel leuk nieuws, maar daar vertel ik een andere keer meer over want dan heb ik wat meer details.
‘S avonds heb ik eerst de favoriete cake van mijn opa gebakken, boerencake met stukjes bigarreaux (gekonfijte kers). Een traditie voor zijn verjaardag die inmiddels al 27 jaar duurt. Daarna heb ik tv gekeken met dochterlief. Ze heeft de Gilmore girls ontdekt op Netflix en vind het erg leuk. Voor mij roept het ook veel herinneringen op.

 

Na een korte en onrustige nacht (iets met emoties verwerken) zaterdagochtend rustig aangedaan en ‘s middags vertrokken we met z’n viertjes richting mijn ouders en opa.  Dankbaar dat we zijn 95ste verjaardag konden vieren. Mijn ouders hadden ook nog nieuws te vertellen…..De gemeente heeft besloten dat de flat waar ze bijna 51 jaar wonen, en ik dus geboren en opgegroeid ben, over 3 jaar gesloopt gaat worden. Daar werd ik wel even stil van. Het gerucht ging al jaren, maar als het dan toch zo ver is komt het wel even binnen.

Zaterdagavond en vandaag ben ik verder gegaan met mijn ” To do lijstje” voor mijn bedrijf. Ik heb foto’s genomen van producten voor op de website (deze komen komende week erop), nieuwe filmpjes gemaakt, berichten ingepland en……….ik ben bezig dat een bestelling plaatsen via de website weer makkelijker gaat. IDeal wordt komende week weer geactiveerd en ik wacht op Klarna voor (hopelijk) de goedkeuring.  Geen gedoe meer met bankoverschrijvingen of Tikkie versturen.

 

 

27 November ben ik in Cuijk bij De Nielt aanwezig tijdens de Sinterklaasmarkt. Hiervoor heb ik vanavond wat spullen besteld zoals een leuke cadeauverpakking voor een klein cadeautje, decoratie materiaal en een tafelkleed voor over de tafel. Het cadeautje komt ook in de webshop te staan.

Voor nu wens ik jullie nog een fijne avond! Ik ga nog even verder met producten toevoegen aan de webshop voordat het tijd is om naar bed te gaan.